Wednesday, January 14, 2009

.....

.
.
.
.
.
gua isytihar
`gencatan memblogger'
.
.
.
.
.


*(sejak 1 muharam 1430H, sebenarnya)

30 comments:

Fa-T said...

huh.. sampai bila.... bila perlu dicabul!!!

Jake's Daughter said...

Bang Pyan...la...kenapa gencat plak???

pye:rudz said...

tapi entri ini bukti gencatan itu sudah tercabul! haha!

H.E.H said...

gencatan berapa lama bang? hahaha

CJ said...

bro!. nk buat gencatan kena izin ahli2 majlis blogger. hehe

F.A.Z.R.U.L.L.S said...

Bro pyan,

awat ada gencatan atau renjatan meblogger pulak??

hang berkampung di KT atau di Gaza??

Orait..

Orang Penang..

benludin said...

pyan pi palestine ke

one love said...

ABANG PYAN!!!

KENAPA?

HAIH!

GENCATAN KENA SAIN MEMORANDUM!

TAKDE PUN SURAT SAMPAI KAT MEJA SAYA?
HAIH...

TAK ROKER LAH MACAM GINI!

:P

HURUF BESAR TAK BERMAKNA MAKSUDNYA BESAR! KAN.... :P

jane said...

salam pyan,

gencatan dah dicabul. lu tahan 2 minggu ja bro. haha....!!

ALOY PARADOKS said...

bagus beb...ini pun satu jihad gak...............................

kikiEy said...

kenapa bang pyan?

Najwa Aiman said...

Ni yang rasa nak tergencat nih...

amirnazrin said...

bang,jangan lama2..
cabul cepat bang,cepaatttttt..

saya duk semeja dengan abang masa dinner di amarin thai before priview maut.nak tegor segan..maklumlaaa,abang otai..

ryann said...

saya pernah tergencat juga. baru nak memblog semula

amey ahmad said...

bro,
cabul yg ni takper, tak salah..
cabul yg lain jangan, bawa padah..

addyaholix said...

saya kejap tergencat kejap elok!

haha!

azhar said...

ni betul2 ke cobaan nie???

guru besar haneem kaydeen said...

wa pun jadi terencat akai tatau nak uplod ape...tunggu le balik dari myanmar seminggu lagi harap2 ada le modal. take care & kim salam pada gelpren kat rumah tu..

j or ji said...

saya hari2 gencatan memblogger.
hari-hari cabul.
hahaha.

lawak la..blogging pun boleh buat gencatan. :)

Calipso said...

mogok zeni..... hehehe

junainah said...

p.lang..jgn la gencat..org bru dpt green light "b'internet" 1 thn tanpa ragu2 nih..yahoooo...

krengge said...

perencatan yang mencabul keamanan kini direncatkan si terencat akalnya, salam perkenalan bro pyan..

zeqzeq said...

ooo nak genjatan laa.
kira dah baik dari mencbul ler

dariana said...

bergencat untu muhasabah takpe...
gencat jangan tak gencat!

relaxing takpe jangan harjit singh..

Anak Bumi said...

haha,

kelakarlah Abg Pyan tadi kat RA Galery. :)


Anak Bumi.

..n.e.l.a.y.a.n.R.A.S.A.. said...

genjatan yang tak diterencatkan oleh pakatan....

azamwild said...

Bro,
pe pehal bila senang, lawat (BUKAN liwat) blog gua.
http://azamabdrahman.blogspot.com

Mohd Jayzuan said...

lama ke gencatan nya?

daLyaanoon said...

lama betul...
sempena protes PPSMI kot!

h+A>z(w)=@xN said...

bro..
trus la berjuang.
usah hentikan.
truskan kemaraan.