Tuesday, February 10, 2009

kelahi

pemerintah sama pembangkang berkelahi,
gua tidak hendak mati di tengah-tengah.

28 comments:

Ajami Hashim said...

gua pun!
gua nak pergi shopping!

Nasirudin Anjud said...

Dua-dua gajah ni perlu dikurung di ZOO Lok Kawi untuk dipertontonkan kepada sekawan orang utan yang sedang menggaru kepala.

Hussien, Abu Zaid said...

Mereka masing mahu jadi kaya...
Pandangan dialihkan...
Minyak harga kurang US$40...
Mengapa ada harga lantai...
Semua masuk poket mereka...

Kacau bilau angkara mereka
Malaysia Kiamat?

amey ahmad said...

wa berkecuali, dok kat tepi2 jer.. tp kena tempias bro..
bila la depa mau stop?

Hasrul Halid said...

Rakyat yang bijak adalah rakyat yang tahu mengambil kesempatan atas ke'ghaplah'an para pemimpin.

Dan aku mahu jadi 'rakyat' itu! ahak!

baca* bila nak cabul? aku dah gian nak duduk sembang ngan 'artis' nih!

Qarmadharma said...

orang kampung aku cakap baik hagulkan saja kepala dua-dua tu...

CJ said...

bro.. aku x mau jd pelanduk bila 2 gajah gaduh. aku mahu jd ahli veterinar yg ada 2 senapang pelali!.

aloy_paradoks said...

lu jangan sesekali mati di tengah, mati la di kanan dan kiri..

Fa-T said...

sama2 kite kene himpin kat bontot gajah

tombak karat said...

Dalam kegawatan ekonomi ni,elok juga kalau ada sandiwara yang dapat menghibur hati rakyat.Dapat juga dilupakan harga barang yang tak turun-turun,pengangguran,jenayah dan macam-macam lagi masalah yang tak selesai. Kalu tak, boring jugak.

Pyanhabib said...

ajami,
his, sempat sopeng lagih!

nasirufin,
gajah pun dok garu kepala tengok sekawan orang utan dok tonton dia, ha!

abuzaid,
akan masuk poket semua!

amey,
ya, duduk tei. diam-diam dan sorakkan diaorang, hem...

hasrul,
hah? lu ada `akujanji' mengeteh dengan `artis'? maya karin? waw...

qarma,
`hagul'? (gua bukak kamus ni...)

cj,
yes, kasi pelali sama dia!

aloy,
jangan mati katak!

fa-t,
sebelum kena himpit.

tombak,
tolak boring, kasi layan tamil kat astro vt, kamal hassan ka, arjun ka, rajinikant ka, hui..

kulupSakah said...

brader,kata orang minang
terhimpit biar di atas,terkurung biar di luar...

jangan sampai nikmat ngeteh ditarikbalik sudah!!cheers

farah amoi said...

hhmmm....
ni nak kena panggil wonder pet ni....

atau ben 10....otomen tiga..?

Najwa Aiman said...

Gua pun kalau nak mati di tengah-tengah pemerintah dan pembangkang. Kalau di tengah-tengah benda lain tak apa.

j or ji said...

kita jadi pengadil!

ryann said...

tak nak mati angkara mereka

benludin said...

gua nak mati di atas

pye:rudz said...

gua juga tak ingin mati di tengah. kalau di tepi, itu urusan tuhan.

azhar said...

rakyat pilih mereka untuk berkelahi agaknya...!!!

Shitsurei shimashita said...

mengalih pandangan memesong kenyataan dari hal sebenar~ inilah kerja mereka

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

kasi tikus sama itu 2 gajah..

de_kerinchi said...

salam tuan,

kalau tidak mahu mati ditengah....jadi jangan dok tengah...
Dok tepi...pun boleh ...

Mohd Jayzuan said...

saya pun nyawa-nyawa ikan je ni bang...

benludin said...

Bro kita duduk tepi kasi sorak je bro..ha..ha..yg susahnya wa tatau sape pmbgkang sape pmerintah..ha..ha

Pyanhabib said...

kulup,
nikmat mengeteh tak akan ditarik!

farahamoi,
ultraman pun boleh.

najwa,
..di tengah benda lain, hmm.

jorji,
yes, baru adil!

ryann,
`mereka pun takut mati'

benludin,
selamat dari mati katak!

pye:rudz,
ya, urusan tuhan.

azhar,
tak pilih pun dok berkelahi jugak.

shitsurei,
ya, bukan kerja kita.

akupentoi,
kah kah kah!

de-kerici,
dok tengan jangan, dok tepi pun tak usah tapi pegi main jauh-jauh, ha!

jayzuan,
kalau ikan, dah lama mati, heh he!
(area simpang pulai ada pot mengeteh best ke? nasik ganja ada?)
benludin,
lu lagi?

sir NIK said...

salam....bro.

saya pun x mahu tersept di tengah2..

Mohd Jayzuan said...

simpang pulai takda nasi ganja bang, nak nasi ganja ke pi town Ipoh but capati power ada kat simpang pulai!

:D

Ad_ risau said...

Gua sokong lu beb......Gua mahu hidup tenang....mengapa kita mau terjerat sama......