Friday, February 5, 2010

t-shirt petikan puisi gua

ada mamat sindiket sol-jah bikin cetak t-shirt taruk petikan puisi `perawan' yang gua tulis tahun 80-an, zaman gua hidup huru-hara dahulu. kalau lu orang mau order, sms kepada: 013-3635725. apa saiz mau (S, M, L), kasi alamat penuh. dia orang poskan. harga dia orang RM26 (termasuk pos, katanya). semua tshirt dalam amerikan saiz. saiz L bersamaan saiz orang yang pakai XL.

23 comments:

amirnazrin said...

nak beli!

Hann Haidar said...

nak beli!!!

Ahmad Azrin Aziz said...

kaler hitam tak ada ke brader pyan..

relevan said...

Berapa harga beb!..andai sama dengan harga beras subsidi..gua beli..

mamai said...

nice wa nak juga

faqhrule said...

gua kena beli ni brader

kulupSakah said...

huh! buat balut nangka bolelahhh..

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

haha. banyakkan baju yang letak puisi. baru cool anak2 muda.

sang kamen said...

xl takde ke? pak habib...

PETAK.! said...

Bang Pyan.Lawa.:))

abuyon said...

salam bro,


XXXL ada tak?

GOLD3 said...

Salam,

mudahan dapat iman

www.nuruliman.com.my

Fa-T said...

Tak tahu nak kata.. T shirt lawa atau pak pyan yg lawa...

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

me rasa abg pyan yg lawa..

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

agak2 nyer boleh x abg pyan huraikan apa yg tersirat maksud puisi tu..
huhu..sory mmg x paham..jgn marah

deennasour said...

@ [[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] ;;;

maksudnye,
egonya sudah tewas.

*lalalala

jOnOs said...

Gua mau beli, habis.

Laris.

Ceh!

Shemmi said...

saya nak jugak!..tp nk kaler hitam..ada x?

dariana said...

Tahniah.
Puitis dan dapat Pitis....wo..

Danielle_Corleone said...

Bang Pyan, Gua dah angkat dah itu ari. he he he.

Syahrul Helmi Mohd said...

wow mcm bleh ciplak je idea buat t-shirt sajak ni.. ada market nih! hehe

JimAlifSiin said...
This comment has been removed by the author.
hanuman said...

mcm mana nak order ni?nak size s