Sunday, April 25, 2010

hulu selangor

hello!
samy vellu janji letak jawatan.
gua mahu tengok samy vellu cool.
gua mahu tengok samy vellu letak jawatan.
mahathir pernah suruh samy vellu letak jawatan.
gua mahu tengok samy vellu letak jawatan.
gua mahu tengok samy vellu cool.
samy vellu janji letak jawatan.
hello!

18 comments:

amar husaini ismail said...

marilah menghisap dade

Ampuan Awang said...

pemude-pemude isap dade; pemudi-pemudi derma dare ;}

Fa-T said...

hari pos semalam suda sampai...

ini kerja tuhan punya kerja kita tarak boleh tahan....

COOL....

jOnOs said...

Kalau ini worang cool letak jawatan, kita mesti raikannya dengan meminum segelas dua minuman keras.

Kopi 'O' keras, teh tarik keras.

Siap!

Duniaku said...

ayo..ayo..mau kasi letak jawatan ka? jangan itu macam macha...kasi pegang sampai mati la....

relevan said...

Ha ha ha! mesti uncle Samy buat lawak lagi ni..Wakakaka!

ubilepih said...

Saya memang berjanjian mau bersara..
tapi bila itu belom tentu..blum pasti..itu saya kena tanya sama tuhan..sekarang tuhan belom cakap apa-apa lagi..

benludin said...

nanti tun mahathir nak letak kalung terompah kat samy vellu

.:HalogAmora:. said...

balding old man, mmg degil!

? said...

Itu samy punya kapla,batu besar ada dudok dalam..

akiart said...

sejak bila lu jadi jurucakap kaum MCA ? keh keh keh

amalhaj said...

itu sami letak jawatan kalu, kasi wanita sama puteri umumo jugak potong kek suap same sami punya mulut.

ryann said...

dia cool what. haha

nahmy said...

ooo'a lah...klu dia dpt letak 'rambut palsu' dia pun dah baikkk dah!

Shahrulrock said...

Letak ler Sammy...
Letak ler Sammy....
Letak ler Sammy....
Letak ler Sammy......

Dey!! Letak jawatan ler...apa punya turr...sudah kalah PRU12 pun tak mau letak jawatan lagi ker!!!!

Takper, dia dah janji mau letak, kalau dia tak letak, pakat ramai2 letakkan dia.

Bukan Sepet said...

haha!

Terbaek bang!
Simetrikal tu!

Hashim Zabidi said...

Kalau samy velu letak jawatan, dia mana mau taruk?...

ili amir farhan said...

HAHAHA. styleee