Sunday, September 28, 2008

salam aidilfitri

selamat hari raya aidilfitri
bersama memohon
dan memberikan kemaafan,
bersama meraikan kasih sayang Tuhan.

37 comments:

Najwa Aiman said...

Eh? Ada entri baru? Nak ucap kat sini pula...

Bíár Syáwál mähüpün Rámádán
Súnggúh dósákú ták méngénál búlán
Máká sépúlúh járí kúsúsún
Ségálá këtërlänjürän móhón díámpún
Sétúlús íkhlás lúhúr dí hátí

Sélámát Méráíkán Härî Räyä Äídíl Fítrí

Bérhátí-hátí dí Jálán Ráyá dán Lébúh Ráyá

Emila Yusof said...

salam aidilfitri, maaf zahir dan batin buat abang pyan dan keluarga.

lanterajiwa said...

salam eid... maaf lahir batin...

Kerajaan Rakyat said...

Salam Saudara Pyanhabib,

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin,

Semoga saudara dirahmati ALLAH,
bahgia dan ceria menyambut Aidilfitri

ku tak sempurna said...

salam aidilfitri...
semoga sang suria sentiasa menyinari...

:D

Harimau-Menaip said...

Tuan Pyan Habib;

Blog ini adalah simbol kewujudan Tuan setelah lama sangat senyap dari persada TV kerajaan. Nyata Akademi Fantasia telah membunuh seniman-seniman seperti Tuan.(sekadar metafora)

Saya terkejut apabila satu nama besar seperti Tuan mengunjungi blog nyamuk seperti blog saya dan perasaan terkejut itu melebihi dari rasa terkejut sewaktu minyak diturunkan seposen.

Akhir qalam, Selamat Bergembira dihari Raya Aidilfitri.Semoga Allah mengurniakan yang hebat-hebat peda Tuan dan kita semua.

Wassalam.

Cikgu Razak said...

Asssalamualaikum...
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Abang Pyan sekeluarga. Untuk pengetahuan Abang Pyan..kali pertama saya dengar sajak Melayu vs Melayu ialah ketika konsert M.Nasir. Saya cuba cari video tape itu untuk dapat sajak yang lengkap tapi gagal. Memang saya jumpa sajak itu dalam internet. Saya pun perasan sajak tu macam lain sebab saya mulanya hafal sajak tu tapi antara ingat-ingat lupa. Saya minta jasa baik abang kalau dapat e-mel saya sajak asal tersebut sebab sajak tu saya gunakan ketika kursus motivasi dengan pelajar-pelajar Melayu. Semoga gembira di hari lebaran

weed and bandages said...

Selamat Hari Raya juga.

Hati-hati.

Selamat ziarah menziarah.

ketualanun said...

tok..
salam aidilfitri

Danielle_Corleone said...

Salam godfather. :-) Selamat Menyambut Aidilfitri. Mohon ampun jika ada kesalahan.

amey said...

Bro Pyan,
Selamat meraikan Hari Raya Aidil Fitri bersama keluarga dan sahabat handai, rakan taulan..
Semoga selamat dalam perjalanan dan sampai di Taiping..
Mohon ampun maaf andai ada salah silap, terkasar bahasa dan bicara (dalam komen blog!)..

..sumbangan tuan dalam blog tuan, nilainya tak terkira..

M.U.S.E said...

hey..
selamat hari raya aidilfitri~

terima kasih kerana singgah~

:)

wanie_agk said...

salam aidilfitri

kulupSakah said...

timakasih bro Pyan sudi masuk blog saya!

Nasir jani dan lu..ya! Lulah JEBAT ketika kawan2mu menjadi Osman meNIKUS!

matcomot said...

salam aidilfitri.......
kalau balik taiping,
jemput ke rumah parents gua..

abdullahjones said...

selamat raya bro, nanti janji minum teh bila saya tak sibok.

hafiz said...

salam pak pyan! Salam idulfitri! salam segala salam. maaf lahir maaf bathin!!!

Gandum said...

Hello Brader Pyan

Salam Lebaran dari Singapura!...

Semoga Lebaran ini memberi sejuta erti dan kebahagian buat diri loe brader

Semuga Suksess Sobat!


Sebuah bungalow di lereng bukit...
Gandum

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

Selamat Hari Raya buat abg Pyan sekeluarga..

butaseni said...

salam raya brader,
lu singgahlah blog gua,gua kasi duit raya,janji bukan seposen hehehe

Moga bahagia bersama keluarga bang :)

Hasrul Halid said...

Pakcik Pyan, Jemput ke umah gua di Taiping!

Selamat Hari Raya!

pye:rudz said...

brader pyanhabib
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin

cakapaje said...

Salam Aidil Fitri saudara Pyan,

Semoga Allah memberkati dan melindungi kita setelah berlalunya Ramadhan.

Amalina said...

Salam,
Terima kasih mengunjungi blog saya. Salam Aidilfitri buat Pyanhabib sekeluarga.

amer zaman said...

Selamat Hari Raya
encik pyanhabib..

agaknya mcm mana sambutan osman tikus ya?

ryann said...

salam aidilfitri. dengan keinsafan, kesyukuran dan kemaafan. nikmatnya merasai kasih Tuhan

ubilepih said...

Salam lebaran,raikan kejayaan dengan berendah hati terhadap tuhan,semoga dia sentiasa memelihara kita dan semoga kita sentiasa tahu yang kita hanya hambaNya bernaung di bawah kasih sayangNYA..he..he.Taqaballahu mina wa minkum...

sinaganaga said...

Bang,
Selamat Hari Raya, Maaf zahir Batin! Maskara Shorites 1 Nov & Maskara Balak Malaya 6 Dis. Harap maklum.

daLyaanoon said...

http://dalyaanoon.blogspot.com/2008/10/penghargaan-buat-bro-pyan.html

hafiz said...

masa raya...tahi dolah...tahi anwar... tahi kit siang... tahi hj hadi...tahi najib...tahi rosmah...sama saja... ya. sebelum maupun selepas raya! hahahaha

one love said...

abg pyan...............
selamat beraya!!!

:)

violet said...

Salam Aidilfitri buat saudara dan keluarga.

*tak buat open house ke? ramai peminat nk jumpa...hehee...

aryshdanea said...

kemaafan itu besar nilainya :)

aryshdanea said...

Terima kasih atas lawatan ke blog nyamuk saya :)

blackpurple @ jowopinter said...

Salam Lebaran bro'

Anak Bumi said...

nak ucap gak lah selamat hari raya.

belated punya..hehe

kuchalana said...

Rindukan puisi lu .. ada satu entry untuk lu..

Salam Aidilfitri Bro...