Saturday, June 6, 2009

buku blook kena block!


pelancaran buku blook diblock saat akhir kerana, tukang tulis, tukang terbit, tukang cetak hadapi masalah macam selalulah: teknikal!
harap-harap bukan `tukang lancar' yang diblockkan, heh he!

*gua nak balik kampung, cuti-cuti sekolah!
(harap-harap acara 4 julai -lihat poster hitam putih- tidak terblock saat akhir)

25 comments:

Ajami Hashim said...

cehhh! gua baru nk plan raun2 kat mines!!!

p/s: kirim salam dgn tok ketua kg bro!

Kucing Parsi said...

ish... takper... kita belum kiamat lagi! ada banyak masa lagi

Perempuan Indonesia Penipu said...

aisehmen....

amalhaj said...

itula wa sudah cakap itu blook krnr blook cam road blook skang dah pun kene blook itu buku aje yang kene blook suare kite masih belum kene blook

Fa-T said...

minyak pelincir????

AMMOSHAM said...

malam seni rakyat? politikkan seni untuk rakyat?

aku said...

4 july nye program jgn le kena block..

gua dah ejas tarikh tu bro..
klu block gak,pru13 gua pangkah kulup jd adun kjg.. hahaha

zeqzeq said...

ooo kena block juga

crg said...

ammosham,
apa maksud politikkan seni utk rakyat di malam seni rakyat? sila jangan menelah kalau tak tahu apa2..

mamai said...

apa jua tarikh semoga suksess bro

mamai said...

apa jua tarikh semoga suksess bro

D'Rimba said...

Macam mana boleh batal saat akhir ini..................

pye:rudz said...

hah! nasib baik gua tak pergi.

Cikgu Metal said...

Gua pegi the Mines. Gua dah lama tak jumpa Pyanhabib. Kali akhir gua jumpa Pyan masa Pyan masih lagi berkeliaran kat CM. Pastu, gua kena hantar sabah.

Tapi bila gua pegi The Mines, Pyan tak ada. Seekor naga pun tak ada. Gua kalau hujung minggu, memang gua tak buka tenet. Jadik, gua tak tahu brader Pyan and the gang dah kena block.

Gua pegi The Mines kerana gua nak jumpa brader Pyan...

hai said...

tu pasallah instinct aku rasa semacam je smlam,pastu byk plak halangan...maybe next time jadik bro!

abuyusof said...

..tukang lancar jangan merajuk..

blackpurple @ jowopinter said...

Dengarnya Sinaganaga pergi Uganda. Hahaha!

amirnazrin said...

tgh tgk show dewangga sakti di rumah pena malam tu apabila diberitakan oleh matjan pelancarannya dibatalkan.
yang poster hitam putih sebelah tu,macam ade posibility diblock jugak je.huhu..
takpe bang, inilah namanya berjuang.

kuchalana said...

insyallah jumpa dikajang saudara pyan.. dkt sgt dgn rumah teman klu xturun kira melampau la..

budak kampung online said...

KAH..KOH..KEH... TAJUK PUN BUKU BLOCK. MEMANG LAH KENA BLOK... KAH..KOH..KEH... NANTI KELUAG BUKU JALAN...

situkanghambar said...

selamat cuti sekolah~

sang rakus angkasa said...

uhm...papehal,semoga sukses pak pyan:)

DeeN said...

Takpa esok masih ada!
Selamat balik kg.

Sekian, terima kasih

j or ji said...

ada Taiping ka?

dariana said...

takpa.

sabar subur
kalu taksabar
masuk lubang kubur.

insya Allah jadi ler tu lain kali..