Wednesday, June 3, 2009

buku blook!


pyanhabib lancar buku blook di read malaysia? hem...

28 comments:

addyaholix said...

lancarkan buku saja ke bang?

abgBro said...

kalau sempat masa muktamar nnti wa cilok p the mines kalu xdan wa baca kt sini je la bro...haaa!

ubilepih said...

Selamat melancar...ha..ha..ha betul ke bahasa wa bro..

pye:rudz said...

harap berjalan dengan lancar.

H.E.H said...

buku blook??

jo said...

ala.....
balik kampung...
ade kenduri....
ish........

Kucing Parsi said...

kulit depan je ke?!
hehe

Water Lily said...

Lancar?macam peluru berpandu korea haha!

Nizam.Ariff said...

Semoga berjalan lancar.. ehem...

ryann said...

wahh..jadi pelancar

MieMoe said...

looking forward untuk ke event ini..:)

Mr. Sham@poksey said...

buku blook ? apa tuh? dok reti ambo weh...

azhar said...

ini blog bikin buka ka??

hai said...

Buku blook???aku dah bukak kamus omputih,tak de...kena rujuk kamus dewan plak kot.papepon moga semuanya sukses.

amalhaj said...

buku blook kasi blook jangan blook itu macam road blook ke lancar peluru pelancar atas pelancar bile nak lancar?

DeeN said...

Salam,
Pak Pyan, nanti kalo ada blook yg terlebih, kasi gua satu ya.
Sekian, terima kasih.

Hehehe.

Fa-T said...

tambah minyak gris.. lagi lancar pelancaran

mamai said...

bro pyan....boleh order online ker..wa terpaksa ke utara pada hari yang sama...

abdullahjones said...

seniman @ kutu pencen memang itu kejanya,melancar buku orang. buku sendiri entah bila. kah! kah! kah!

zeqzeq said...

selamat melancar, ingat ke BATU jer ada BLOOK..

amirnazrin said...

wah..bagus2...
fuiyooo,gambar baru kat atas tu bang.

Zura Firdaus B. Japri said...

mudah-mudahan berjaya bang! Leh kasi satu... muahahahaha

sis_nita said...

budaya membaca amat bagussss..!

budak kampung online said...

TAK DAK VERSI DIGITAL KA... SENANG WA NAK BACA. LU ADALAH LU, GUA ADALAH GUA. SELAMAT MAJU JAYA.

Danielle_Corleone said...

Abg tak mau tulis ke?

Lumut Pagi said...

oo..
:)

Ajami Hashim said...

harap2 pelancarannya lancar! ahahaha!

c u thre bro! ;-)

dariana said...

apa apaan buku blook?

lancar jangan tak lancar.