Wednesday, May 6, 2009

(((ONEBLACK MALAYSIA!)))

*gua berbaju berseluar hitam,
gua juga berseluar dalam hitam!

35 comments:

abgBro said...

bro..nate tul 1malaysia nie..

matakucing said...

haha berseluar dalam hitam tu tak tahan..man in black

ubilepih said...

Pakai hitam terutama hari ahad.
Warna2 malammmmmmm!!!

sEmut said...

hari ni gua saja saja nak jalan jalan all black masa makan tengah hari, pegi pejabat pos, pegi bank, singgah tempat tempat ramai orang, lepak ngeteh, pusing merata sampai lebam.

Komunis said...

Hitam pun depa larang pakai.
apa punya bebal la puak tu.

zanasmon said...

gua pun pakai hitam jugak brother. tapi spender gua tak hitam tak macam lu brother.

addyaholix said...

rambut macam dah tak berapa nak hitam saya tengok bang. haha!

hegira said...

rambut tak dapat nak hitam.

Fa-T said...

dah pakai serba serbi hitam... minum pun kena la KOPI O....

takut kopi o pun dah tak boleh!

Najwa Aiman said...

The Mark of Zorro...! Errr... waktu malam pun kena pakai seluar dalam hitam ke?

matahati said...

gua serba hitam!

Pyanhabib said...

abgbro,
ya, nate!

matakucing,
hah ha ha!

ubilepih,
yes, warna dia malammmmmm!

semut,
lu ada langgar 500 meter, tak kena angkut, lu tera!

komunis,
bontot diaorang kaler `cerah' la gamaknya!

zanasmon,
sesekali pekena la spender hitam!
(boleh pakai lama, ha!)

addyaholix,
mana tengok? :(

hegira,
rambut biar putih, hati jangan hitam, ha!

fa-t,
taruk kempen `one malaysia kopi o', lagi gelabah la dia orang!

najwa,
yes! praktiskan waktu malam bulan mengambang, berseluar dalam hitam!
(zorro pun gerun gamaknya!)

kesturi said...

bro ... semua serba hitam x pa ! ... jangan hitam ' hati ' udah le ...

:-)

benludin said...

gua pakai kondom hitam

Pyanhabib said...

kesturi,
hari tamau hitam, siap!

benludin,
gelap gelemat le lu!

muraisenja said...

Kalau 1 Malaysia ja x cukup rasanya.. kena ada lagi 1 rumpun, 1 bangsa, 1 bahasa, 1 agama, 1 tekad, 1 perjuangan .. Amar Maaruf Nahi Munkar.. Menegakkan kebenaran menentang kebatilan... ye tak bro... so mari semua kembalilah ke pangkal jalan.. mencari keredaan Allah .. semoga berbahagia dunia dan akhirat.

cucupakkasim said...

aku pula nak jadi sekor semut itam, diatas seketul batu warna itam, dimalam yang gelap gulita..orang tak nampak aku..aku lagi la tak nampak orang..pasai tengah malam pakai spek itam..!! satu saja yang akan nampak putih biar pun sentiasa itam....musa itam..,kah..kah..kah..(sendiri buat lawak,sendiri gelak!)

Fa-T said...

lagi syok one malaysian one kopi O

sEmut said...

masa gua dabel park dekat public bank depan balai sunway pyramid tadi gua rasa macam dikelilingi mata mata dan mata.

mungkin sebab gua tertekan button alarm.

Ben@Benjamin said...

nak mai penanti kalu..ada rumah free..15 minit ke Penanti(kawasan lunas)..

pye:rudz said...

jangan hitam hati

mamai said...

blog aku pun dah hitam....cuma hati ku masih belum hitam insyaallah.....

lanterajiwa said...

gua pun macam lu bro... siap taruk celak hitam... semua kuku cat hitam...

amalhaj said...

"hitam itu menawan"
betul ke yang mengkome kate?

PARAOK said...

encek pyan, saya memang hari-hari pakai baju hitam

pakai baju hitam senang, tak susah kotor.

nak baju hitam kosong banyak kat bundle chow kit..murah-murah je..lima ringgit sehelai ;)

selamat hari khamis juga untuk encek pyan ;)

kulupSakah said...

kita memang akan disenaraiHITAMkan

Aidi Rahimi Ibrahim said...

baju ngan seluar gua selalu hitam... hati kita jgn hitam sudah ler, brader.

abah aman said...

jaga-jaga! one black maria.

Teacher said...

apa significant berseluar dalam hitam? saja nak tahooooo

jasadbeku said...

gua pakai kondom hitam AHAHAHAHA BENLUDIN punya komen :)

gua hari-hari hitam,bro heh

DrSam said...

Susah betul nak cari Melayu yang hitam manis sekarang. Adapun melayu hitam legam atau putih sepet.

edolah said...

si zambry mb darul ridzuan dah le hitam legam...hati dia lagi gelemat!ptuihh--

Reformer Princess said...

hitam menawan
hitam itu tawan
=]

MeNgKuDU said...

sila layari www.myvemma.com/ezymoney

dariana said...

blekis biutiful...

tapi hitam hodohnya hati najib, zambry dan kekuncunya.