Sunday, October 11, 2009

gua tangkap papa rock join Muslim Aid



"rock, rock juga. ingat tuhan. hormat ibu bapa,
jangan kurang ajar!"




meh, join Muslim Aid!



gua boring, gua ada Muslim Aid

40 comments:

Ampuan Awang said...

aduh, ensem bro....

benludin said...

gua dan ubi akan join....

"walaupun kami rabak, kami suka membantu..."

Sysop said...

Bhai...

Memang patut la semua "muslim" berikan bantuan mana yang patut.... gua sokong sama lu..

CipanTapirTenuk (C++)

aku said...

wow.. 2 bintang!
dua2 aku minat..
dua2 ada aura..

Basuh Baju said...

teruskan member sampai bila2.. :)

Nabil Fizri said...

kim slm member.

ujang said...

abang ramli menunjukkan isyarat '1'...mungkin bro pyan mencatatkan mesej yang ingin disampaikan abang ramli di hanfon beliau ;)

amirnazrin said...

cayalah bro..

wally said...

salam sejahtera..

semoga terus majujaya untk bro dan ramli sarip..wa nak join leh x?

PETAK.! said...

WAH.Kirim salam kat Ramli Sarip untuk PETAK.

relevan said...

Roger bro..nanti gua mau jumpa ramli sarip..

aintsuperwoman said...

Good. Kita bantu selagi boleh.

amalhaj said...

memang hebat! dua2 ramai peminat. leh wat show gerenti meletup ngan box office..... huhuhuhuhhu

Nan Blues said...

wa bantu guna duit busking boleh bro?

speckurosaklagi said...

buat apa kat opis bro pyan?

akiart said...

cit!!
mentang2 wa tak popular!!....

crewradix said...

SuPPort!!!Gerakan Bawah Tanah!!!

mazru(9m2mzr) said...

2 org papa rock.

Fa-T said...

gaya CEO...

jo said...

i likeeee ramli sarip!!

sniper said...

teruskan ......
"kerja amlan baik pastinya mendapat ganjaran yag baik yang penting iklas"

gotahlantun said...

otaaai....!
otaaai....!

jom meriahkan dunia dan akhirat.

pye:rudz said...

gua salut.

mamai said...

huhuhu tangkap ensem bro...

azhar said...

canteeekk

dariana said...

salam. lagu mana nak ikut /join sama?
hidup biar berguna!

azman shah said...

lu sempoi beb

SyawaL said...

Wah...hebat....
Semoga menjadi ikutan kepada yg lain termasuk saya

Bugisrockers said...

salam, Bro.Pyan
aku nak join jugak la dgn Muslim Aid nie..boleh ka?

Amir said...

Sape-sape pun boleh join
boleh download brochure di web kami di:
www.muslimaidasia.com
www.qurbanforlife.com

JimAlifSiin said...

Salaaam Brothers...
In unity we trust.
Amin.

Abdul.Fatah.Firdaus said...

ouch..menyengat.d

sinaganaga said...

ho!

Amir said...

Sape ada facebook... leh join. Sape ade Celcom lagi besh... kita orang update on site event "bila ada event"
sape subcribe sms tru facebook... dapat detail update terus ke hp.. senangkan ...takyah bukak pc... infomasi di tangan anda. -amir Muslim Aid

terompahkayu said...

tahnish bro! sama2 bantu sesama manusia.

pakngah said...

Tahniah tuan..!! Lu buat kerja luuu teruss..jangan pandang belakangg..biar dia orang ashik mashsuk dengan slogan-slogannya.
dengan perjuangan melayu2nya yg tak habis2

ummichoky said...

Salam bro pyan...

Tahniah...dan teruskan perjuangan...

Gua pun super lu juga...

Gua ada compose satu lagu...tapi gua terus fokus pada satu org "ikon Muslim"...Tok Guru Nik Aziz.

Bukan sebab politikdia, tapi ketokohan dan keperibadian dia.

Lagu dah siap... selalu gak gua nyanyi bila ada show.

Kalau bro sudi...gua nak jumpa bro...and bincang apa yg boleh gua bantu samada untuk untuk muslim aid atau seumpamanya.

Email gua...ummichoky@gmail.com

iDAN said...

Sdr Pyan

Bila nak datang Kajang lagi! saya sejak dulu hingga kini pandang dari jauh sahaja kedua-dua insan seni ini!

Tak sangka dalam blog begini kita boleh seiring berkomunikasi! Saya tetap peminat tegar Pyan; agar terus berjaya!.

cassa said...

Cool..

Qasih said...

salam..hidup akan menjadi lebih bermakna andai kita dapat membahagiakan insan lain..