Thursday, October 22, 2009

entri di sini, sepatutnya:

pyanhabib (ulang: PYANHABIB) diminta lancar buku `sembang tepi jalan' tulisan meor yusof aziddin, 24 oktober 2009, sabtu pukul 3 petang di annex gallery, central market. sekian.
* meor yusof adalah anak muda yang sama yang menerbitkan album DRUR dan dilancarkan oleh a samad said baru-baru ini. sekian.

1. tetapi gua juga mahu cerita: gua temankan a samad said ke opis muslim aid siang tadi.

pengarah muslim aid, wan rusli memberi penerangan mengenai program qurban for life sewaktu gua menemani pak samad (a samad said) mengunjungi pejabat muslim aid asia cawangan malaysia di bangsar.

2. misi gua introkan papa rock kepada bos muslim aid setel seperti mana gua setelkan acara menghadap nasi putih berlauk kambing di bilik ekon mamak mahbub!

dan, selepas selesai acara nasi putih lawan kuah campur-campur lawan lauk kambing lawan acar timun lawan air kosong (sementara tunggu round kedua teh tarik), gua pun kena jawab!

* untuk kasi lebih jelas: dalam tin itu berisi daging kambing`qurban for life' manakala yang berbaju hitam dok tenung daging kambing dalam tin itu, memanglah gua!

27 comments:

aku said...

tabik lu bro..

donmny said...

...tahniah

nami o fish said...

sedap selera nampak..

huahua..

p/s:besok konfirm rokok naik harga lagi..hahaha!

akiart said...
This comment has been removed by the author.
akiart said...

bro..dalam je nampak tenung tin kambing tu..semacam je..........

mamai said...

bro one day kalu wa nak ikut lu bolehkan bro

Keylee Daud said...

nak singgah sengih nampak gigi nie..hahahha ...

tin tu kecik la saudara pyan..besarkan sikit gambar tin nak tenung

SarjaN yO said...

abg,,,jemput datang ke UiTM PUncak Perdana esok ye bang,jumaat.kalau ada kelapangan dan berminat la ye bang...kami pljr sem 3 ada buat cinephoto exhibition @ pameran fotografi....utk keterangan lanjut,rujuk entri terbaru saya ye bang....www.yo90.blogspot.com

Tweet Sports said...

Bookmark!! harap blog ni sentiasa update!! Terima kasih.

Untuk kawan-kawan yang sudah berumah tangga, saya nak kongsi bende yang baru saya jumpa cara bersetubuh

benludin said...

sekarang lu semakin terer meng'gambar'kan blog...:)

pye:rudz said...

kalau lu masuk MLM mesti dah jadi super-manager dah ni hahaha

speckurosaklagi said...

bro daging kambing dlm tin..

mana leh dpt nk rasa la...

azhar said...

bro pyan bikin korban ke tahun nie???

jo said...

rasa macam nak salam je orang-orang dalam gambar tu...

SUXX said...

..pun rasa nak salam cangkuk je ngan 2 org sifu ni.


ape2hal tabik dulu.

gedek! said...

Bro, gua dari tahon lepas dah bersama muslim aid... Alhamdulillah...

abgBro said...

gud luk bro...

p/s bleh pesan kat pak samad tak? mintak dia repair sikit misai dia tuu...haa

Fa-T said...

sedap....

azman shah said...

spontan tp mendalam

nahmy said...

kyusuk tenungan pd tin tu pak pyan..

bokbon said...

dengar menu tu, buat gua jadi lapar pulak tengah-tengah malam ni. hah..ha..

relevan said...

Salam n roger2 bro..

Panglipulara© said...

panjang lu tenung tin tu bro, betul ke ada kambing dlm tu...? wa tak penah tengok kambing duduk dalam tong besar tu

Danielle_Corleone said...

Ini terbaik. mari sama membantu. :-)

Abdul.Fatah.Firdaus said...

cool. ;)

j or ji said...

'Kaulah yang maha pengasih, tuhan dunia akhiratt, tiada aku tanpa mu..'- Ramli Sarip dalam lagu KAU YANG SATU (tsu feh sofiah)

pisey said...

hah.
kambing!

dan orang2 hebat.
*tabik*

eh.
baru perasan rambut kita seakan-akan.
aha.
=)