Sunday, December 14, 2008

gig

semalam, sabtu, 13 disember, gua bikin gig untuk satu event koloni bawah tanah di satu banglo berwarna merah. gua bikin gig? yeah! nanti gua cerita. ini jam gua mau conteng-semak-edit satu manuskrip sampai terbit matahari esok pagi...

14 comments:

deennasour said...

owh rantai art event

abdullahjones said...

tak tido?

coffeeHolic said...

goodluck!


tak sabar tunggu entri gig kamu itu

matakucing said...

gua terlepas gig lu brader.. :(

benludin said...

gig?

nanti buat konsert lak..hehe

Water Lily said...

saya juga terlepas, mau baca bro tulis apa pasal gig. Tak sabar ni :)

Yatt said...

Bro, nanti gua turun kl jumpa lu. Email bila nk jawab? Heheheh

Fa-T said...

pak pyan kasi bubuh gambar... meriah shikit...

Alex S Barthelby said...

your the boss pyan!

one love said...

abang!
ada awek, eh, ada adik perempuan kirim salam! dia tengok abg deklamasikan sajak tu!

dia pesan,
AI LEB U!


wah wah wah! jangan cuba curangi saya, tau!

hahhahahahahhaha :p

Jake's Daughter said...

amboi2..sampai x tido menelaah....rajinnye bang pyan....

pipiyapong said...

oraiitt gua tunggu..

HajarAznam said...

Abang Pyan, terima kasih kerana sudi menghadirkan diri di art event kami. Kehadiran abang amat kami hargai. Amacam suka tak t-shirt tu.

Cayalah..bang..malam tu lu memang rock habissss!!!! :)

Syazsy said...

abnglo warna merah. mcm kenal je tempat tuh.

heheheh