Friday, July 31, 2009

dah habeh!


Dataran Shah Alam
1 Ogos, sabtu 9-11 malam
MEOR, NIK, BLACK, PYANHABIB, MEI CHERN,
AIRMAS, MISSFYN, OSMAN KERING, URASTIKA, CICI SULAIMAN, DILA RADEN, ALINA, FARAH SAAD, NAZERI ANNUAR, AISYAH BAHARUDIN, SHASHA BASHIR, ADAM KASTURI, LIYANA DIZZY, FAZLEENA, BEEHA...

29 comments:

Fa-T said...

cun!

Basuh Baju said...

GUA DATANG!

silbi abigail said...

yg kat plza sentral tu acara aper ea?

matakucing said...

fuh..ada gig lagi..kat dataran jam tuari tak sempat ngk lu perform..tp sempat salam lu masa lu tengah lepak pekena roti bakar.

Najwa Aiman said...

Yang kat Subang Parade tu rasa2nya macam boleh go je... Best!

aku said...

gua turun dua ari..

one love said...

:)

benludin said...

tukang buat poster letak gambar lu dari gambar blog ni je ..hehe

Mohamad Aris said...

bro nya tarikh buat gig bila bro...iklan tu umum sangat

azhar said...

canteekk

pye:rudz said...

fuh! gempak habis.

penanggah said...

kalau takda hal.. gua sampaii..

speckurosaklagi said...

wah ada nama nama abg pyan...
mesti sempoi kan...
xleh join..huhuhuh

Abdul.Fatah.Firdaus said...

lagi dan lagi. teruskan. ;)

mamai said...

insyaallah kalau lepas balik dari demo wa singgah bro

binjidan said...

pyan 9 hingga 11 mlm...........jumpa disana semua lepas demo

AMMOSHAM said...

tak underground langsung!

rahmat haron said...

aku tidak pernah berjanji untuk hadir. dan mungkin silap agaknya penganjur mencetak nama aku juga.

noorlara said...

sempat ke takut ket gi kena tangkap atau kena gas pemedih mate le plak masa demo tu...erm

Selamat berdemo le..

abgBro said...

gud lak bro!

Contramen said...

esok gua pegi!!!!

abuyon said...

Bro, nasyid ada tak :)

ANGAH said...

salam...
kol 9pm, mesti penuh ni..
especially nak cari tempat parking kete gerenti susah....
anyway..akan coba sedaya upaya.. =)

kulupSakah said...

rahmat haron,
keh keh keh! memang depa silap letak nama lu dan Black. Gua dah cakap awal2 pun depa tak ubah.

kengkawan, meh!

dariana said...

ana temu bende ni dalam TKO sewaktu GMI tengah berpanas luar dalam denga FRU:

Piyan Habib penyajak paling kool di malaysia
kelihatan bersama berdemo di kawasan Sogo.

bro. ana ucap syabas buat ente...ya Allah,sejahterakan sahabatku.

AnakMerdeka said...

Ana baru nak tabik spring sama ente, kerana tidak menulis tentang politik kepertian yang extrim.

Tapi bila baca tulisan dariana di atas, dia kata ente juga turut berdemo di sogo...

Tapi ana fikir ente ke sogo untuk bershopping, bukan berdemo..kan kan kan?

Apapun ana memang minat sama ente punya karya, cuma function ni ana tak pergi, sebab baru terbaca malam ni...apapun syabas..

www.anak2merdeka.blogspot.com

Keylee Daud said...

jam bapar sampai..

azman shah said...

kasi gempak beb

kamal sabran said...

udah berbegor sampa ke ipoh ni yop!