Tuesday, August 25, 2009

15malaysia press launch

"We have just received an invitation for all 15 films in 15Malaysia to be screened at the Pusan International Film Festival in October 2009. PIFF is the most important film festival in Asia and one of the most influential in the world. Meanwhile, Rot...terdam International Film Festival have formally confirmed the acceptance of 15Malaysia for screening in their 2010 program. Woot!"

*satu daripada 15 filem dalam program 15malaysia ini gua terlibat sebagai otai yang hero, hah ha! filem-filem yang tersebut ini dibikin khusus untuk festival filem di luar negara dan tidak ditayangkan secara terbuka di malaysia yang beriklim khatulistiwa. tengok, sekali main filem gua zoooommmm terus pergi internasional, perghhhh!

*untuk makluman: gua tidak terlibat sebarang aktiviti tayang tetek atau bergambar dalam kolam renang sama ada sebelum, semasa atau selepas penggambaran. sekian.

37 comments:

kamal sabran said...

bang pyan, memang tak de bergambor dalam kolam..tapi prepare untuk posing dalam URTV :)
yehaaaa

tq bro kerna sudi jadi hero dlm filem gua yang tak seberapa tu yo!

abuyon said...

salam bro,

Bila nak berlakon filem
1Malaysia

:)

gemagong said...

perghhhh.......

amalhaj said...
This comment has been removed by the author.
amalhaj said...

jadi hero? fuyooooooooo memang hebat. pasni leh ganti rosyam nor ke atau jalaluddin hasan ker? huhuhuhuhu

Mrkolumpo said...

kahkahkah
tayang tetek??aduhhh batal posa camni bang pyannnn
ampunnnn
kahkahkah

Ilmapung said...

Pak pyan tayang gapo?

pye:rudz said...

fuh, baik gua mintak autograf cepat sebelum brader ni pindah pegi holiwud. hahaha.

dariana said...

tahniah.moga panjang umur dalam bahagia.

ganaznya mereka dengan gedung kartun, ana belum jumpa lagi...simpan satu utk ana ya.

j or ji said...

osman tikus, pencopet licik kembali berlakon...

pergi internasional terus!

sang kegelapan said...

merdeka abg pyan!

Nizam.Ariff said...

Takut-takut dia superimpose gambar bro Pyan dalam majalah Mempelam...

Seksi-seksa...

bijen moretti said...

malaisia belom merdeka..
karya tak boleh nak bernafas..
nanti 31 ogos nanti merdeka la..

mamai said...

itu filem ad izin tajyang ka bro..takut nanti kena serbu lak

Fa-T said...

huiyoo... taraf internasional!!!

berwajah multinasional!!!

GEMPAK AH!!

Ampuan Awang said...

bro pyan, kontek ambo... bg email kat ryujin69@gmail.com. Ambo tunggu cito terbaru....

kulupSakah said...

setanding MGR atau datuk sharuk kan

Syahrul Helmi Mohd said...

adakah lepas ni abg akan cukur janggut misai dan berganding dgn Angelina Jolie dlm cerita terbaru bertajuk Kembara Seniman Jalanan Ke Hollywood?

abgBro said...

dulu aku tgok lu berlakon jd pembantu m.nasir...last2 lu kena belasah...

skrg lu sudah jd hero...bravo2

y u z said...

wah.
"Lumpur" itu ada bro pyan kah?

hebakkk--hebakkk.

p/s: teringin murtabak raja dari kota bharu tak? budu takleh naik bas nanti drebar halau wa turun lak! =D

Pyanhabib said...

murtabak raja? lagu mana tu murtabak raja? murtabak gua tau la. waaaa, ada orang ofer gua murtabak raja! yeah beda bedu!

PETAK.! said...

AHAHA.Kalau lah Bang Pyan ada bergambar tepi kolam tunjuk tetek apa semua,confirm laris.:DD

JimAlifSiin said...

Jika kau fikirkan kau boleh;
Kau pasti boleh melakukan.

Tahniah!

guru besar haneem kaydeen said...

lain kali kita buat citer tentang orang kena parkinson pulak. hero nye ada dah! heeheee

aku said...

lu memang internasional bro..

amirnazrin said...

pergh...gilelah..ni bukan yg ending dia mati dkt tepi pantai tu ke.kahkah..

sis_nita said...

huhu! tak perlu dedah2 gitew.. terus masukk international..! bagussss..!

PARAOK said...

abang pyan berlakon sivaji the boss 2 pula la:P

Cooool!!!

ijoks2009 said...

Tahniah,brother pyan dah jadi hero.bravo..

BelalangDewa said...

kalau lu tayang tetek pun tak de orang nak tengok tetek lu... haha...

Kucing Parsi said...

ye ke khairy pun berlakon jugak
chua soi lek pun berlakan kan

ha ha ha

gempak hebat

b.tan said...

awas!!! seorang otai sedang berlakon, perlahankan keyboard anda!
hahaha!!!
tahniah!tahniah!tahniah!
salam bro...,

Deanz said...

Tak lama lagi lu boleh dapat Datuk/dato'/tan sri...

gua tumpang gumbira, bukan senang nak internasional beb...

Merdeka bro !

gotahlantun said...

sebab tu lah kebanyakan filim kita tahap kepala lutut je..! haha...

Green Malay said...

tak main la tan sri...terus kasi Tun Sri Pyanghabib...darjat baru...

ubilepih said...

Selamat ngeTOP bro!!!
wa nak tgk lu belakun dgn dollajones pilem action rampasan majalah kartun besar2an...macam pilem DOG DAY AFTERNOON..ha..ha

BelalangDewa said...

mana ada orang nak tengok tetek lu..? hihiiii