Thursday, August 27, 2009

15malaysia

- mahu tonton 15malaysia? klik senarai di sini, 15malaysia. gua terlibat dalam `lumpur’ arahan kamal sabran, lepasan hollywood. oleh kerana `lumpur' ditayang pada 31 ogos maka untuk tontonnya, klik selepas bunga api bersembur di klcc atau semasa meriam diletupkan di padang merbuk, jalan parlimen.
- 15malaysia ini turut menampilkan bakat terendam menteri kesihatan, datuk seri liow tiong lai dan menteri besar kelantan, datuk nik abdul aziz nik mat.
- turut diundang bergedebe dalam 15malaysia ialah ketua pemuda umno/ahli parlimen rembau, khairy jamaluddin (baru-baru ini gua belasah dua puisi dalam parlimennya. khairy sepatutnya yang ajak gua bukan musuh ketat dia, cikgu bard, hah ha!) dan ahli parlimen batu, tian chua.
-al pacino, de nero dan superstar rajinikant (sivaji the boss@payadappa) tidak terlibat. ah, filem pendek je!

27 comments:

PETAK.! said...

Owh.Nanti PETAK tengok.:)

tauficq. mohammad said...

ermm masyuk gak 2...

abuyon said...

salam bro,

Meski pendek, tapi
padat, sarat

Panas-panas, boleh
hangus jiwa-jiwa

Yang tak merdeka

p/s : gua pun nak berlakon :),
action

JimAlifSiin said...

Barkaaah Salaaamah!

amalhaj said...

pendek terpendek
kontot terkontot
mesti best.......
huhuhuhuhuhuhuhuhu
superstar wooooooo

aint-super-woman said...

Okay! Nanti kita tengok.....

kulupSakah said...

lu rajnikant malaya

sang kegelapan said...

rajnikant - padayappa
pyanhabib - papa kepada anaknya..

hehe..

pye:rudz said...

gua syak lepas al pacino tonton 15malaysia nanti diorang akan jemput lu berlakon dalam filem godfather X. amcam? ngam tak?

MagnusCaleb said...

saya tunggu, pasti rasa macam makan kueh sum-sum yang baru keluar dari peti sejuk

mamai said...

lama tak tengok bro pyan berlakon..

noorlara said...

selain suke nonton ditonton gaks, hahahahahha. Dok tunggu ni!

Fa-T said...

rajnikhand makan tapai la lepas ni!

bijen moretti said...

bro..
link tu tak hidup pon..
|-(

xiiinam said...

Selamat Berpuasa bro....


Jangan jeling rokok!

dariana said...

kalu nak nikmati air nira kelapa fresy lagi ouumph..meh berbuka umah ana.
nasi kerabu ngan ayam percik atau daging bakar pun boleh.
xnak 1malaysia.kita mahu 15malaysia.
kenapa 15 bukan selainnya?

Nizam.Ariff said...

Selamat seminggu berpuasa, Bro.

Bau durian dan tempoyak menyengat. Jangan peduli!

ubilepih said...

Masih tetap ingat sama Osmang Tikussss

semut api said...

Bro...
dvd punya copy ada jual ke? gua nak ori punya la bukan pirate... :D

support beb... MERDEKA !!

Syahrul Helmi Mohd said...

gua pon nak belakon... jd Hang Cangkul pun xpe:)

gemagong said...

caya sama lu la bro...itu drebar teksi bro tak kasi kredit ke

Abdul.Fatah.Firdaus said...

kah kah kah. patut ajak blogger berlakon. baru best. 20malaysia pun boleh capai. ohhyeah. ;)

memelayot! said...

viva la pyan habib!

ryann said...

15malaysia macam macam serta. tapi kalau hero padayappa ada lagi mantop!!!

JimAlifSiin said...

min-3:19
...yang jadi mangsa..kita!

gua sebak bro...

nmz_7890 said...

dah tengok dah Lumpur. terbaikk.:)
pengenalan bagi setiap peringkat dalam penyampaiannya.ayat terakhir mendalamm

BelalangDewa said...

halo kawan: selamat hari raya... maaf zahir bathin...